BIOHARMONEX

Teremts harmóniát önmagadban! Az egészségmegőrzés kulcsa testünk önregeneráló folyamatainak támogatása.

Mi a BioHarmonex?

A Bioharmonex alacsony frekvenciájú, gyenge, pulzáló elektromágneses mezőt létrehozó eszköz, melyet otthoni használatra fejlesztettek ki.

Az eszköz legfrissebb, csúcstechnológiás verziója felhasználóbarát tulajdonságainak köszönhetően életkortól függetlenül könnyen használható.

A közkedvelt korábbi programlista most új, letölthető programokkal egészült ki. A megújult eszköz életmód-tanácsadást és fényterápiás lehetőséget is kínál.

Hogyan működik?

Az emberi test minden működő sejtje elektromágneses mezőt generál. A sejtek többek közt ennek az energiamezőnek a segítségével kommunikálnak egymással. A különböző fiziológiai folyamatokat a szervezet sejtjeinek kommunikációja indítja el, illetve szabályozza. Egészségünk a jól működő információáramlás függvénye.

A biorezonanciás eszköz által létrehozott külső elektromágneses mező segítségével képesek vagyunk stimulálni és befolyásolni a test egyes szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, és ezáltal elősegíteni a természetes anyagcsere-folyamatot.

Tehát a Bioharmonex egy otthoni felhasználásra kifejlesztett biorezonanciás készülék. A készülékbe előre kidolgozott frekvenciatartományokat építettek be, amelyek különböző működési zavarok esetén segítenek helyreállítani a szervezet egyensúlyát.

Programok


A BioHarmonex 4.0 készülék és 33 programot tartalmaz, melyhez további 10 programot igény szerint megvásárolhatsz webshopunkban.
Az alap 33 program a következő:

MELEGLŐZÉS:

A megelőzés lényege általános egészségi állapotunk és életminőségünk javítása.

Közérzet:

1. Antifront (A jó közérzetért minden időben. Használd, ha érzékeny vagy az időjárási frontokra.)
2. Bioritmus (A harmonikusan működő bioritmusért.)
3. Meridián (Célja az akupunktúrás pontokat érintő meridiánok működésének harmonizálása, a kiegyensúlyozott energiaáramlás segítése.)
4. Schumann rezonancia (A Föld rezonanciája. Pontos értéke 7,83 Hz, ami megfelel az alfa agyhullámok rezgésszámának. Ez az elektromágneses tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk másodpercenkénti többezer biokémiai folyamatát, így közvetve ez a mező is hozzájárul az emberi szervezet egészségének a fenntartásához.)

Szerv/szervrendszer:

5. Csont (A csontanyagcsere normál működését támogató program. Ajánlott növésben lévőknek, idősebbeknek és sportolóknak egyaránt.)
6. Immun (Az immunrendszert megszólító rezgésekkel a szervezet ellenálló képességének növelésére. Használható ellergia és autoimmun betegség esetén is, mivel az immunrendszer optimális működésére "tanítja" a szervezetet.)
7. Nyirokrendszer (Támogathatja a nyirokkeringést. A nyirokrendszer, az immunrendszer részeként fontos szerepet játszik a kórokozók elleni küzdelemben. Használható nyirokkeringési zavar miatt kialakult kar- és lábduzzanat esetén is.)
8. Szem/Látás (Azoknak ajánlott, akik sok időt töltenek számítógép előtt, vagy mesterséges fényben.)
9. Gyermek (A program hozzájárulhat a gyermek testi és szellemi fejlődéséhez.)
10. Örökifjú (Program az antioxidáns folyamatokért és az "örök fiatalságért".)


RAGYOGÓ KÜLSŐ:

A tiszta ápolt bőr nem csupán megjelenésünkre, de a közérzetünkre is kedvezően hat. A sugárzó megjelenés önbizalmat kölcsönöz és segít jól teljesítenünk az élet minden területén.

11. Bőr (Szép bőr, ragyogó külső. Rendszeres használata elősegítheti a hámréteg újraképződését, a bőrfiatalítást.)
12. Fogak/fogíny (Érzékeny fogak, fogíny esetén a program rendszeres használata segítheti az érzékenység megszűnését.)
13. Súlykontroll (A megfelelően alkalmazott súlycsökkentő módszerek, illetve anticellulit kúrák támogatására kifejlesztett program.)


SZELLEMI TELJESÍTMÉNY:

Mentális képességünk megőrzése nemcsak idős korban, de minden nagy koncentrációt igénylő helyzetben - így például nehéz vizsgák alkalmával és szellemi munka esetén - egyaránt fontos.

14. Feltöltődés (Frissen, fiatalosan, energikusan szellemileg és fizikailag egyaránt. "Energetizáló" program.)
15. Idegek (Azok számára, akiknek minden nap kifogástalan szellemi működésre és koncentrációra van szükségük. Javítja a stressztűrő képességet.)


ÉLETMÓD:

Életminőségünk jelentős hatással van életmódunkra. Az aktív és a passzív tevékenységek egyaránt meghatározóak. A rendszeres mozgás és pihenés az egészséges életmód elengedhetetlen részét képezi.

Sport/testmozgás:

16 Csont/ízület (Ellenállóbb csontok, ízületek. Gyorsabb regeneráció. Nagyobb fizikai igénybevétel, versenysport, túlsúly esetén ajánlott.)
17. Edzés után (Az intenzív testmozgás utáni mielőbbi regenerálódásért.)

Alvás:

18. Éjszakai nyugtalanság (Ajánlott rossz alvóknak, nehezen elalvóknak, gyakran felébredőknek. Használd a programot esténként, még lefekvés előtt.)
19. Pihentető alvás 2 órás (Mély alvást segítő program rövid, délutáni regenerálódáshoz.)
20. Lazítás (Segítheti a testi és szellemi ellazulást, az egész napi stressz elengedését, hogy újult erővel kezd a holnapot.)


NŐK/FÉRFIAK:

A nők és a férfiak eltérő anyagcseréje kapcsán - különösen idősebb korban - különböző, a nemekre jellemző problémák alakulhatnak ki, amelyek speciális megoldásokat tesznek szükségessé.

21 Hormon (Kiegyensúlyozott hormonális működést támogató program.)
22. Menzesz (Jó közérzet a menzesz alatt, korlátok nélkül. a program használata enyhítheti a kellemetlen tüneteket.)
23. Prosztata (Az érett, középkorú és idősödő urakért.)


REGENERÁCIÓ:

Az optimális anyagcsere folyamatos támogatást igényel. Az anyagcsere támogatása sérülés esetén, lábadozás idején és a hétköznapokban egyaránt fontos.

24. Emésztés (Segítheti az emésztési funkciókat, optimalizálhatja a bélrendszer működését.)
25. Fájdalom (Segítheti a szervezet öngyógyító folyamatait, csökkentheti a fájdalomérzetet, növelheti a fájdalomküszöböt.)
26. Hasnyálmirigy (Segítheti az emésztőenzimeket és inzulint termelő hasnyálmirigy optimális működését.)

Keringés:
27. Keringés - rövid program (Inkább funkcionális problémákra ajánlott. A keringési rendszer egyensúlyba hozását, energetikai feltöltését szolgálja.)

Légutak:
28. Légzés (A megfelelő és hatékony légzésért. Sportolóknak, dohányosoknak, városban élőknek kifejezetten ajánlott.)
29. Torok-őr (Ajánlott a felső légutak egészségesen tartására, különösen a légúti nyálkahártyák lehűlésekor.)

30. Máj (Hozzájárulhat a máj optimális működéséhez, a méregtelenítéshez.)
31. Másnaposság (Közérzetjavító program, mely segítheti a méregtelenítést és a májregenerációt.)
32. Méregtelenítés (A szervezet méregtelenítő funkcióinak támogatására.)
33. Vese (Az optimális veseműködésért és kiválasztásért.)


A további 10 program, amelyeket megvásárolhatsz a következők:

1. Cellulit program (Zsírlebontás, anyagcsere fokozás támogatására. Segíti a méreganyagok kötőszövetekből való kiürítését.)
2. Ajak/nyálkahártya program (Ragyogó ajkak az immunvédekezés gyengülése esetén is. Segíti a Herpes vírus elleni védekezést.)
3. Pattanás/mitesszer program(Segíti az optimális faggyúmirigy működést, és a bőrregenerációt. A pattanáskezelés ideális kiegészítője.)
4. Kreatív gondolatok program (Használd szellemi munkavégzéskor és tervezéskor.)
5. Keringés hosszú program (Ajánlott a vérkeringés támogatására, akár napi többszöri használatra. Funkcionális és organikus elváltozásokra is ajánlott. Használd magas vérnyomás és érelmeszesedés esetén is.)
6. Visszér program (A vénák optimális működéséhez. A visszérfájdalom enyhítésére, az érfalak regenerációjának támogatására. Elsősorban álló munkát végzőknek ajánlott.)
7. Emlékezőképesség program (Sok mindenre kell koncentrálnod és véletlenül elmaradnak dolgok, vagy egyszerűen csak feledékeny vagy? Bosszant, hogy nem jutnak eszedbe nevek, vagy kódok? Használd ezt a programot minden nap, segíti az összpontosítást. Segíti a tanulást és megkönnyíti a szellemi munkát. Enyhítheti a feledékenységet az idősebb korosztályban is.)
8. Pihentető alvás 8 órás program (Mélyalvás egy egész éjszakán át, hogy frissen indulhasson a következő nap. Indokolatlanul felébredsz éjszakánként és csak forgolódsz? Fáradt vagy, mert nem tudod kipihenni magad éjszaka? Ez a program segíti az ?átalvást?.)
9. Általános bélkarbantartás program (Bélflóra regenerálást segítő program a probiotikumok használatának kiegészítésére. Hozzájárul az egészséges bélflóra megőrzéséhez, és az immunrendszer optimális működéséhez.)
10. Fül/hallás program (Fülzúgás, fülcsengés elleni program.)

Gyakran ismételt kérdések

Hány év a garancia?
A készülékre 5 év garancia jár (az akkumulátorra: fél év).

Hogyan tölthető a készülék?
USB-csatlakozón keresztül töltőről.

Milyen akkumulátorral rendelkezik?
Li-ion, azaz litium-ion (minimum 1 napot kibír egy töltéssel).

Milyen időközönként kell tölteni, meddig bírja az akkumulátor?
Az akkumulátor egy feltöltéssel akár 2-3 napot is bírhat, de ez függ a használat hosszától, gyakoriságától stb.

Hogyan tudok akkumulátort cserélni? Kaphatok-e segítséget az akkumulátor cseréjében?
A csere ugyanolyan egyszerű, mint egy mobiltelefonban (az akkumulátor a fedél alatt található).

Mennyi az akkumulátor élettartama, 1-2 év? Lesz megvásárolható akkumulátor hozzá?
Az akkumulátor élettartama a használat gyakoriságától függ. A készüléknek egyedi akkumulátora van, mely hamarosan elérhető lesz a CaliVita webshopban.

Ha töltés alatt van, akkor is lehet használni a készüléket? Az 50hz-es hálózati áram nem befolyásolja a használatot? Azaz töltés közben is biztosan jó rezonancia jeleket ad ki?
Igen, töltés közben is használható a készülék.

Milyen távolságból hat, mi a készülék hatósugara?
Fél méter.

Milyen a kijelzője?
Nagy felbontású TFT érintőképernyős.

Használható-e másra a készülék? Bővíthető a készülék egyéb kiegészítőkkel?
A későbbiekben tervben van egyéb egészségmegőrző és wellness kiegészítők fejlesztése és árusítása, melyek a készülékhez csatlakoztathatóak.

Van alsó vagy felső korhatár a készülék használatánál?
Nincs.

Hogyan lehet tisztítani?
A készülék külsejét puha, nedves ronggyal lehet tisztítani. (belül nem piszkolódik)

Mekkora a mérete?
14 cm hosszú/8 cm széles/ 2,5 cm magas.

A termék eredeti ára: 265.865 Ft
DE!
199.900 Ft-ért az Öné lehet!
RÁADÁSUL!
kap hozzá egy 7-9000 Ft értékű terméket és a Bioharmonex nettó árának 7%-át (11.000 Ft) a következő hónaptól kezdve vitamin webáruházunkban levásárolhatja. És mindezért AJÁNDÉKBA ADUNK egy tagsági kártyát, mellyel 25%-kal olcsóbban kaphat meg minden CaliVita terméket!
A TERMÉK KAMATMENTES RÉSZLETRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ!
Bővebb információ:
+36-20/406-2468
VAGY
evabalint1993@gmail.com

Amennyiben a termék felkeltette érdeklődését, küldje el nekünk adatait vagy keressen minket az alábbi telefonszámon:
+36-20/406-2468

Kapcsolat: Bálint Éva, +36-20 406-2468 | Adatvédelem